A Magyar Kereskedelemért Nagydíjat vehetett át Gógné Nagy Katalin

 

2017. november 8-án rangos elismeréseket kaptak tegnap az Európai Kereskedelem Napja alkalmából a COOP Gazdasági Csoport dolgozói. Az idén tizenharmadik alkalommal megrendezett szakmai esemény mára a kereskedelem ünnepévé vált, ahol minden évben elismerik a kereskedelem legkiválóbb dolgozóit. A rendezvényen elhangzott: több éve tartó kedvező lendület után idén is bővül a kereskedelem, ez évben a szektor forgalma elérheti a 10 ezer milliárdos álomhatárt. Az eseményen sok szó esett az ágazat legégetőbb problémájáról, a munkaerő-hiányról is, amely a szereplők kivétel nélkül mindegyikét kedvezőtlenül érinti. A CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója, Tóth Géza szerint a probléma az országon belül, például a kistelepüléseken is eltérően jelentkezik.

 

Kiemelkedő elismeréseket kaptak a COOP Gazdasági Csoport dolgozói abból az alkalomból, hogy idén tizenharmadik alkalommal rendezték meg az Európai Kereskedelem Napját, a kereskedelmi szektor legjelentősebb ünnepét. Az esemény minden évben a kereskedelmet állítja a fókuszba, ahol hagyományosan rangos szakmai elismerésekkel díjazzák az ágazatban dolgozó munkavállalókat. A Magyar Kereskedelemért Nagydíjat vehetett át Gógné Nagy Katalin, a HUNOR COOP Zrt. 157-es, szentesi Kála Szupermarketjének boltvezetője.

Gógné Nagy Katalin hosszú évek óta kiemelkedő munkát végez az általa irányított szupermarketben. A HUNOR COOP Zrt. szentesi Kála áruháza a társaság egyik zászlóshajója, amely vezetése alatt folyamatosan élen jár a forgalomban. Nagy szakmai tapasztalatával több bolt megnyitásánál és azok sikeres elindításában mentorként volt jelen – mondta Mészáros Zoltán, a HUNOR COOP Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 

 

Szentes, 2017. 11. 08.

 

.