Gasztro piac

 

A szervezők a piaccal védik és segítik a vidék gasztronómiai és kulturális értékek megóvását, ismételt felfedezését és a turizmus fejlődését. 30 kistermelő értékes, tápanyagban gazdag, hazai élelmiszereket kínál, a kézművesek egyedi, kézműves termékekkel várják a Piac látogatóit. Két izgalmas és egészséges, szezonális alapanyag, sütőtök és mák kerül a Látványkonyhánkban készülő palacsintába. Már 10. éve segíti a minőségi magyar borkultúra meghonosítását a térségben a Gólyás Borház. Ez alkalomból a 2017. év legjobb új borait ajánlja a borrajongók figyelmébe. Most is lesz a magyar konyha ízeivel ebéd, művészeti kiállítás, varjúsímogató és kézműves program. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők, termelők!

 

 

Szentes, 2017. 11. 14.

 

 

.