Nem csak a játékosok, de az edzők sem értették olykor az ítéleteket

Partiban volt a listavezetővel a Hungerit-Szentesi VK

 

 

 

Jól játszott a Hungerit-Szentesi VK, de nem kapott érte pontot a női vízilabda OB I 8. fordulójában hazai medencében, a listavezető Dunaújváros ellen.

 

A vendéglátók kiválóan kezdtek, maguknál tartották az előnyt, de a második negyed elején a kazah Anastassiya Mirshina ötméterest hibázott. Bár a hazaiak 4–2-re vezettek, innen egy 7–0-s sorozatot produkált a Dunaújváros, amellyel egyrészt megmutatta, miért vezeti a tabellát, másrészt pedig eldöntötte a három pont sorsát.

 

A harmadik negyed végétől ismét magára talált a Szentes, de pontot már nem tudott szerezni, csupán szorossá tette a végeredményt.

 

 

 

 

 

Vidumanszky László: – Jó és izgalmas meccset játszottunk a listavezető ellen, de sajnos 4–2-nél kihagytunk egy ötméterest, amivel stabilizálhattuk volna az előnyünket. Elégedett vagyok, mert végig pariban voltunk, megmutattuk a válogatott játékosokkal felállt Dunaújvárosnak, hogy mi sem vagyunk rosszak. Messze vagyunk még a csúcsformánktól, néha még látszik, hogy csak két hónapja játszunk együtt. Tavaszra még jobbak leszünk, akkor már elcsíphetünk a nagyoktól pontokat.

 

Hungerit-Szentesi VK– Dunaújváros 8–11 (3–2, 1–5, 2–2, 2–2) Női vízilabda OB I, 8. forduló. Szentes, 250 néző. Vezette: Homonnai, Birri.

 

Hungerit-Szentes: Lekrinszki (3 védés) – Szabó K., HEVESI 2, Guannan, Kudella, DIAS 2, MIRSHINA 4. Csere: Sebők, Brávik, Rybanska. Vezetőedző: Vidumanszky László.

 

Dunaújváros: Aarts (3 védés) – SZILÁGYI 3, GURISATTI 2, Horváth B., GARDA 3, Vályi V. 1, Mchunu. Csere: Mahieu, Ziegler, Luka, Vályi F. 1, Huszti 1. Vezetőedző: Mihók Attila. Gól – emberelőnyből: 14/3, ill. 15/4. Ötméteresből: 2/1, ill. –. Kiállítva, végleg cserével: Mirshina. Kipontozódott: Mirshina, ill. Szilágyi, Gurisatti, Vályi V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 11. 26.

 

.