Pollák nyílt nap

 

 

 

2017. október 18-án tartotta nyílt napját, a HSZC Pollák Antal Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. Először a több mint 100 érdeklődő Kovács Attila igazgató tájékoztatóját hallgatta meg a tornateremben. Itt elhangzott, hogy az új ágazati képzésnek köszönhetően a jövő Pollákosai a szakmai tantárgyból érettségiznek, így már az érettségi után munkát vállalhatnak e szakmai képesítéssel.

 

 

 

Ha technikusi képesítést szeretnének szerezni, ez a szakmai érettségi után mindössze egy év tanulás után megvalósul így ők is pályázhatnak az országban jelenleg 22.000 betöltetlen informatikai álláslehetőség egyikére. Ezt követően az iskolában folyó képzésekről azok helyszínein tájékozódtak a látogatók.

 

 

 

Az informatika oktatásról a legújabb és legkorszerűbb informatika teremben tartott előadást Vigh Attila tanár úr. Az elektronikai képzésről Ágoston Csaba számolt be az elektronikai laborban.

 

 

Aki lemaradt, ne csüggedjen, hiszen az iskola szeretettel várja az érdeklődőket bármilyen időpontban! Válassz te is szakmát, válaszd te is a Polákot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 10. 20.

 

.