Meg kell tanulnunk védekezni

 

 

 

A Hungerit- Szentesi VK női vízilabdacsapata tisztességesen helytállt az Euroligára hangoló fővárosiak szemben az OB I felsőházában, de így is a BVSC távozhatott a bajnoki pontokkal Kurca-partjáról.

 

 

 

Az első negyedben jelét sem lehetett látni a papírformának és annak sem, hogy a hétvégén a BVSC az Euroligában szerepel. A fővárosiak nagyon tompán játszottak a főpróbájuk kezdetén, a felnőtt válogatottban egyszer már szereplő Farkas Tamara egy gyönyörű emberelőnyös góllal egyenlített is, járt a hazai drukkerek vastapsa.

A BVSC a 12. percig csak büntetőből volt eredményes, ekkor viszont megtört a jég, innentől kezdve már pontosabbak voltak. Amíg az első tíz percben Kisteleki Dóra például ziccert tudott kapufára lőni, a folytatásban már parádézott.

A szentesieket felőrölte az ellenfél, így csak a végeredmény volt kérdéses. A fiatal hazaiak mindent megtettek a szépítésért, jól is sikerült a kozmetikázás, ugyanis az utolsó két percben két gólt szereztek, de egy jól elvégzett ötméteressel három is lehetett volna – ennek híján 6–13 lett a végeredmény.

 

A mérkőzés értékelését az alábbi videón tekinthetik meg!

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 01. 11.

 

.