Ünnepi gasztropiac

 

2016. augusztus 20-án az Ünnepi Piacon lehetőségük lesz a jól ismert kiváló minőségű magyar élelmiszereket kóstolni, a termelőkkel beszélgetni és tőlük vásárolni. Végigkövethetik a "Helóta biokertből" származó, garantáltan bio alapanyagból, tartósítószermentes paradicsom ivólé befőzését, a termelő, Szabó Csaba prezentálásában A nemezelés mesterfogásait egy autentikus művésztől, Kaszás Aba Ákostól tanulhatják. A finomságok sorából nem maradhat el a faszénen készülő kürtőskalács, amit mindenki kedve szerint saját kezűleg elkészíthet. És még sok-sok kulturális és élményprogram!!!

Bízunk abban, hogy minél többen töltik meg szabad idejüket a Piac élményeivel, garabolyukat a Piac finomságaival!

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődő szentesit és Szentesre látogató embert!

 

 

Szentes, 2016. 08. 12.

 

.