„Mesés” volt a vasárnap a Kurca-part Kalandparkban

 

 

 

Az elmúlt héten ismét egy remek rendezvényt tartottak a szentesi Kurca-part Kalandparkban. A belépőjegyek áráért sok-sok érdekes szolgáltatás és program várta a látogatókat.

A rendezvényen a felnőttek közül is sokan az „aktív” jegyet választották, amiért kipróbálhatták a kötélpályát, a kötélcsúszdát, íjászatot, fúvócsövet, a paint ball vadászpályát, de még a rendkívül izgalmas repülőgép szimulátort is.

A gyermekek a felsoroltakon túl elektromos kisautókkal kocsizhattak, illetőleg ismét kipróbálhatták ügyességüket a NURF Zombi pályán.

 

 

 

A kalandpark idén eddig két nagy gyermek/családi rendezvénynek adott otthont, (Szentesi Gyerekfesztivál, és „Mesés Vasárnap”) de jó hír, hogy még kettő rendezvény várható erre az évre a parkban. Bertók Róbert, a kalandpark vezetője elmondta, hogy az egyik rendezvény október 2-án, a gyermekek kreativitásáról fog szólni, ahol nem mellékesen rengeteg érdekes dolgot kapnak majd ajándékba a kicsik.

 

 

 

A másik rendezvény pedig Haloween hétvégéjén, október 30-án, vasárnap kerül megrendezésre. Ezen a rendezvényen a gyermekek újabb érdekes dolgokat próbálhatnak ki, a felnőtteket pedig több, eddig soha nem tapasztalt izgalmas játékkal igazi „borzongás” fogja várni..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 08. 22.

 

.