A LADA 2107-ből nem sok maradt

 

 

 

2016. július 29-én 19 óra 40 perckor éppen az éjszakai fürdőzésre indultam fotózni a strandra, amikor az Ifjúsági Ház mellett a bukósisakom szellőző részén igaz KGST illat (erős benzin szag) szűrődött be. Amikor a körforgalomhoz értem, már láttam is ennek az okát, mert éppen akkor hajtott be a képen látható 2107-es LADA.

A fiatalság látva az orosz gépcsodát, meg is jegyezheti, hogy: mi a fenéért jár ma valaki Ladával? A válasz egyszerű! Mert móka, öröm, főként annak, aki nem csak utazott benne gyerekkorában, hanem esetleg még hajtott is ilyet ifjúként.

 

 

 

A körforgalomhoz odaérkezvén egy hatalmas durranás hallatszott és méteres lángnyelvek csaptak ki az autó alján. Mindenki kiabált a vezetőnek, hogy "ÉG AZ AUTÓD", aki félreállt a bíróság mellett. Amikor kiszállt, akkor látta, hogy hatalmas a baj! Tényleg ég az autó!

 

 

 

Megtudtuk, hogy két évnyi kemény munka árán sikerült rendbe hozni a Ladát, amely jól is működött. Most pár perc alatt semmisült meg mindez. Két fiatalember egy bordó autóból kiugorva előkapták a poroltó készüléküket és azon nyomban odaadták a bajba került sofőrnek, de sajnos így sem lehetett megmenteni a gépet.

 

 

 

A tűzoltók gyorsan odaértek, így ők oltották el az autót és áramtalanították azt. Az anyagi kár jelentős, de szerencsére személyi sérülés nem történt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.