Little Miss Hungary 2016 - Szentesen

Még lehet jelentkezni! Ha megosztja a hírt nyerhet ... (kiderül a cikkből!)

Hogyan tud jelentkezni a versenyre - megtudhatja a cikkből!

 

 

 

Bartalovics Ildikó, a Little Miss Hungary versenyek szervezője azt nyilatkozta a 2016. március 17-én Szentesen megtartott sajtó, hogy a magyarországi Little Miss Hungary gyermekszépségversenyek inkább tehetségkutatóként funkcionálnak. A modellügynöksége által szervezett versenyek előtt a gyerekek négynapos felkészítő táborban vesznek részt, ahol van fotózás és gyakorlás, de ezek a táborok főként arra jók, hogy a gyerekek összebarátkozzanak, közelebb kerüljenek a színészethez, és tanulják a kommunikációt a kamerával. A Little Miss Hungaryn 4-től 16 éves korig, három korcsoportban indulnak a gyerekek, akikre a felkészítő táborban – ha a szülő nem kíséri el őket – szakképzett pedagógusok vigyáznak.

A magyarországi gyermekszépségversenyek díszletei, a műsor szüneteiben felvonultatott bohóc- és táncos műsorszámok nem közelítenek a hasonló amerikai rendezvények színvonalához, ám egyelőre a verseny sem olyan "kegyetlen". Ugyanakkor bizarr élmény, hogy a gyermekszépségverseny színpadán flitteres ruhákban, lakkcipőkben pipiskedő, szolid sminket és frizurát viselő gyerekek a színpad mögött önfeledten kergetőznek, vagy éppen az otthonról hozott szendvics után kutatnak a székükre akasztott nejlonzacskóban.

 

 

 

Ha elmúltál már 4, de nem vagy még 16 éves jelentkezz!

 

 

Vannak szülők, akik csak kalandnak tekintik az efféle megmérettetést, sőt sokszor csak odáig jutnak el, hogy babafotókat készíttetnek valamelyik gyerekmodell-ügynökség fotósával. Mindenesetre a gyerekek sohasem kudarcnak élik meg a fellépést, szereplést, hiszen a (gyerek)szépség szubjektív, minden anyának a saját kislánya a legszebb.

 

Szenteshez visszatérve két eseményre hívnánk fel az olvasók figyelmét. Az első a területi válogató (2016. április 9.), ahonnan a legtehetségesebb gyermekek bekerülhet a középdöntőbe, majd az országos döntőbe, ami szintén Szentesen kerül megrendezésre.

A válogató a Szentes Üdülőközpontban lesz, míg a döntő a Megyeháza KKK dísztermében.

 

 Hogyan tud jelentkezni a versenyre

Szentes Gyermek Szépe választás

Keressük Szentes város legszebb és legsármosabb gyermekét!

Ha elmúltál 4, de nem vagy még 16 éves, ne tétovázz, szólj a Maminak és jelentkezz!

Juss tovább az országos döntőbe!

Jelentkezni: littlemisshungary@gmail.com

Telefonszám: +36706188368

Facebook: Little Miss Hungary Gyermekszépségverseny

 

Szükséges:  utcai  ruha, elegáns ruha

Nevezési díj: 5.000.-Ft

Fotózás: 5.000.-Ft

www.littlemisshungary.hu

Időpont: 2016.április 9. szombat

Érkezés: 11.00 óra

 

Szükséges: farmer alsó, fehér poló, utcai vagány ruha, koktélruha. Az előválogatókról az ügyesebb gyerekek tovább jutnak a középdöntőbe Budapestre. A döntő : 2016. május 4-8. között kerül megrendezésre felkészítő tábor keretében Szentesen.

 

Celebekből sem leszünk híján, így már az áprilisi válogatón találkozhatunk szépségkirálynőkkel, műsorvezetőkkel a celeb élet kiemelkedő alakjaival, de ez legyen meglepetés mind a gyerekeknek és a szülőknek.

 

Ha megosztja a hírt, akkor gyermeke részére nyerhet egy mini portfólió fotózást!

 

 

Szentes, 2016. 03. 20.

 

.