Szentesi fodrász siker Párizsban

Hogyan befolyásolhatja a következő évek divatját egy magyar mesterfodrász Párizsban?

 

 

 

Tonomárné Dancsó Erika, mesterfodrász munkáit számos bemutatón megcsodálhatta a szentesi közönség, de most munkájában és művészetében újabb állomásához érkezett. Ő az első magyar, akinek sikerült bejutnia a világ egyik legrangosabb szépségipari versenyének elit 10-es kategóriájába.

 A Haute Coiffure France (HCF Trophy) a fodrász szakma csúcsrendezvénye, amelyet Párizsban a Louvre dísztermében rendeznek meg.

 

 

 

 Versenyen résztvevők munkái jövőbe mutatóak. Kreatív, egyedi, művészi, időnként extravagáns frizurák készülnek, amelyek új stílust, másfajta dizájnt inspirálnak a divatszakmák tervezőinek. Ebben a különleges és nagy érdeklődéssel kísért versenyen került a legjobb 10-be Tonomárné Dancsó Erika.

 

 

 

A Franciaországban tanultakat itthon is szeretné bemutatni, fejleszteni, illetve továbbadni fiatal, tehetséges tanulóknak. Ennek érdekében különdíjat alapított, melyet a 2016. március 1-jei sajtótájékoztatón jelentett be. Minden évben a szakma legjobb és legkreatívabb ifjú tanulójának ítél oda. Ha bár nagyon fontos a tanulmányi eredmény, de ez a díj valójában szakmai kihívást kíván a a diákok elé állítani, ezért bármelyik diák kiérdemelheti, és még inspirálóbb lehet a jövő nemzedékének.

 

 

 

A díjjal nem csak egy elismerést vehet át a nyertes, hanem szakmai vonalon való támogatást is, amely jól jöhet a munka világába való becsatlakozáshoz - tudtuk meg Erikától.

 

 A különdíj átadásának időpontja várhatóan a 2016. júniusi önálló bemutatója, amely Szentesen kerül megrendezésre.

 

 

 

 

 

A versenyen való részvétel hatalmas tapasztalatot és lehetőséget adott, melyet a mindennapokban is kívánnak kamatoztatni a szalonban, így „A szépség mindenkié” címmel indított kampányában a Dancsó Erika Szalon dolgozói, nemcsak hajvágást, festést és más szakmai dolgokat végzik el az ügyfelek kérésére, hanem 2016-tól egyedülálló módon a vendégek mentális támogatására is figyelmet fordítanak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 03. 02.

 

.