Születés Hete 2016 – szervezzük közösen!

 

 

 2016. május 19-én és 20-án kerül sor idén hatodik alkalommal a Születés Hete rendezvénysorozatra a Megyeháza épületében. Maga a program egyébként 2011-ben vette kezdetét az újdonsült szülők legnagyobb örömére. Az évek alatt az igen színvonalas rendezvény olyan programokat tudott megvalósítani, amely országos viszonylatban is igen kiemelkedő. Sokrétű, változatos, és a szakma igazi hozzáértése jelent meg évről évre a Születés Hetén. Nem csak a babavárás, a csecsemő és kisgyermekkor, vagy a nevelés sajátosságaival ismerkedhettek meg a résztvevők, hanem számos más, mégis ehhez kapcsolódó témáról beszéltek tabuk nélkül.

 

Az évek alatt volt lehetőség őszintén beszélni a családi krízishelyzetekről, a párkapcsolati problémákról, a meddőségről, az örökbefogadásról, a gyermekbalesetekről, az anya női tudatosságáról, a munkába való visszaállásról, a homeopátiás lehetőségekről, a szülés utáni szexuális problémákról, lélektani kérdésekről, vagy traumákról.

 

Láthatjuk tehát, hogy valóban széles volt az a paletta, amelyet a szervezők és szakemberek öt év alatt megteremtettek számunkra.

 

Idén viszont szeretnék, ha a lakosság véleménye is megjelenne a rendezvényen. Éppen ezért arra kérik a leendő látogatókat, hogy az őket érdeklő témákkal keressék fel őket, s szerveződjön közösen az idei Születés Hete rendezvénysorozat! Az édesanyáktól, nagyiktól, szeretnék tehát megtudni, milyen programokon vennének részt, és milyen időpontra tegyék az előadásokat?

 

A véleményeket március 1-ig várja Agócs Lászlóné az agocsne@szentes.hu  e-mail címen!

 

Szentes, 2016. 02. 12.

 

.