Kábítószerrel kereskedett Szentesen

 

 

 

Kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy hódmezővásárhelyi férfival szemben. A gyanú szerint három alkalommal adott el növényi származékot egy szentesi fogyasztónak.

A szentesi nyomozók 2015. november 28-án egy 20 éves helyi férfitől átlátszó zacskóban 23 darab, alufóliába csomagolt, kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A Szentesi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a fiatallal szemben. Ennek során megállapították, hogy a tőle lefoglalt csomagokban mintegy 17 gramm cannabisszármazék volt. Gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

 

 

 

A széles körű nyomozás megállapította, hogy a szentesi férfi összesen három alkalommal, közel 37 gramm marihuánát vásárolt egy hódmezővásárhelyi lakostól. Az adásvételekre Szentesen került sor.

A 20 éves értékesítőt 2016. február 2-án a Szentesi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Szentes, 2016. 02. 04.

 

.