Már az első napon eldőlhet...

 

 

 

A Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata péntektől vasárnapig az Euroliga-selejtezőben harcol a továbbjutásért Budapesten, ahonnan az első kettő jut tovább - tudtuk meg a keddi sajtótájékoztatón dr. Tóth Gyula mesteredzőtől.

 

 

 

Pano Sport Pubban megtartott sajtó találkozó 1 perces néma csenddel kezdődött így emlékeztek meg a Hungerit-Szentesi VK edzőjének, Tóth Lászlónak közelmúltban elhunyt édesapjáról, aki fiát a sport szeretetére és tiszteletére nevelte.

A találkozás főtémája, a hétvégi budapesti Euroliga-selejtező volt, ahol a Kurca-parti együttesnek az orosz Spartak Volgograd, a szerb Crvena Zvezda és a magyar bajnok Újpest lesz az ellenfele, péntektől vasárnapig, ebben a sorrendben.

 

 

 

- Már az első, a Volgograd elleni találkozón eldőlhet a továbbjutás, igaz az egykori hungeritessel erősített Anasztaszija Kotovával a soraiban, de fiatal csapatnak számít. Amennyiben legyőzzük az oroszokat, vasárnap az UVSE ellen már csak a csoportelsőség lesz a kérdés – fogalmazott Tóth László.

- A sorsolás kedvező, jó, hogy először a Volgográddal játszunk. Reális az esélyünk a győzelemre és azzal együtt a továbbjutásra – vélekedett Hevesi Anita, a Hungerit játékosa.

- Mindent megteszünk, és szerencsére sérülés sem akadályozza a csapatot - mondta Bujka Barbara szentesi játékos, aki friss EB éremmel térhetett haza a napokban a válogatottal.

 

 

 

Szentes, 2016. 02. 04.

 

.