"Egyszer minden álom valóra válik!"

Összefoglaló az esküvő-kiállításról

 

 

 

Két év kihagyása után Szentesen ismét megrendezésre került a immáron nyolcadik alkalommal, az Esküvő kiállítás és vásár. A február 7-i rendezvény helyszíne ez úttal is a patinás Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ volt.  A rendezvény nem csak a házasodni kívánó párokat, illetve a kismamákat várta meglepetésekkel (akik külön nyereményjáték részeseként megnyerhettek egy álom wellness hétvégét).  Minden látogatót érdekes, kikapcsolódást segítő programok, ízlésesen feldíszített standok, és segítőkész szakemberek vártak.

 

 

 

A rendezvényen 38 kiállító képviseltette magát. Többek között fotó, videó, esküvői ruha szalon, férfi divat, rendezvény helyszín, esküvőszervező, virág, dekoráció, esküvői magazin, mixer, ékszer-karikagyűrű, cukrászda, diszkós, fodrászat, kozmetikus, kozmetikai/smink termékek, vőfély, ceremóniamester, mézeskalács, szálloda, stb. témakörökben kaphatott mindenki felvilágosítást.  A kiállítók 50-100 km-es körzetből, több városból érkeztek.

 

 

 

Délutánra zsúfolásig megteltek nézelődőkkel/érdeklődőkkel a Megyeháza különböző termei.

Érkeztek látogatók: Csongrád, Békés, Bács-Kiskun Megyéből, és még Pest Megyéből is.

A rendezvény hosstess lányai welcome drinkkel  és a rendezvény színes prospektusával várták a rendezvényre kiérkező vendégeket.

A rendezvény egész idejére jutott az érdekes bemutatókból, előadásokból.  A programok között négy esküvői ruhaszalon divatbemutató keretén belül mutatta be a szebbnél-szebb menyasszonyi és koszorúslány ruháit, de ezen felül látható volt vőfély bemutató, mixer show, virágkötészeti bemutató. A kiállítás egyik legérdekesebb bemutatója a  Tonomárné Dancsó Erika mesterfodrász által jegyzett "Flower Hair Show" volt, ahol virággal komponált menyasszonyi, alkalmi kontyokat, frizurákat show jelleggel vittek színpadra divatbemutatóval ötvözve.

 

 

 

Mint minden évben, most is óriási nyereményjátékkal, nagy értékű nyereményekkel várták a látogatókat. A fődíj és meglepetés díj:

 

A fődíj a ceglédi Aquarell Welnness Hotel ****  felajánlásával egy 2 fő részére szóló csodás wellness hétvége volt. A meglepetés nyereményt a kecskeméti Granada Konferecia és Wellness Hotel **** ajánlotta fel. Tartalma a  "Kisgólya Csomag" volt, amely a kismamák és párjuk részére szintén egy felejthetetlen wellness hétvége volt.  A Valentin napi díj egy 2 főre szóló gyertyafényes-pezsgős vacsora a szentesi Liget Étteremben. Természetesen több kisebb-nagyobb nyeremény is gazdára talált.

 

 

 

 

 

A nyereményjáték nyertesei:

A fődíjat a kecskeméti Rácz Rita nyerte.

A "Kisgólya Csomag"-nak a szentesi Bálint Boglárka (Szentes) örülhetett.

A Valentin napi gyertyafényes,romantikus vacsorára Iványi Dalma (Szentes) viheti el választottját.

 

A rendezvényen képviseltette magát az országos terjesztésű Big Day Esküvői Divat Magazin is. A magazin képviselői elismeréssel nyilatkoztak a szentesi kiállításról, és következő számukban be is számolnak az eseményről.

Az idei évben a legszebb stand díját legtöbb leadott szavazat után, a Dekor Mágia standja nyerte el.

 

Nagyfelbontású képgalériák a facebook-on:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.870013256461756.1073742247.131890876940668&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.869803133149435.1073742246.131890876940668&type=3

 

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 02. 14.

 

.