Csoda és egy kis szerencse kell

 

 

 

Pénteken 19 órakor a Hungerit-Szentes női vízilabdacsapata a spanyol Sabadell elleni Euroliga negyeddöntő visszavágót játszik. Az első meccsen a spanyolok 15-10-re nyertek.

 

– Hazai környezetben mindenképpen nyerni szeretnénk, ami nem lesz könnyű, hiszen idegenben 5 góllal, 15–10-re kikaptunk. Nagyon erős együttes a Sabadell, keretében 9 spanyol válogatott pólós szerepel – úgy éreztük, a nemzeti csapatukkal játszunk –, és van még egy amerikai légiósuk – mondta Tóth László, a Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapatának edzője.

 

 

 

A Kurca-partiak múlt héten szerdán a Barcelonához közeli Sabadellben játszották az Euroliga-negyeddöntő „odavágóját", a második meccset pénteken 19 órától rendezik a szentesi sportuszodában. A sikerhez azonban jobb teljesítményre lesz szükség.

 

– A hibákat kijavítva tanulni kell az első összecsapásból, főleg a védekezésben akad korrigálnivaló. Meg kell oldanunk a világklasszis center, Maica Garcia semlegesítését, ő egymaga 6 gólt lőtt Sabadellben.

 

A találkozóra a belépők egységesen 600 forintba kerülnek, viszont azok, akik tetőtől talpig farsangi maskarába, jelmezbe öltöznek, ingyen tekinthetik meg a visszavágót.

 

Szentes, 2016. 02. 25.

 

.