CSODAMECCS AZ USZODÁBAN!

Szentes - Szolnok 9:16

 

 

 

Csodameccs címmel jelent meg egy post a legnagyobb közösségi oldalon, és tényleg csoda meccsnek lehet titulálni, mert a világválogatottat verő ellenfele volt a Lukács-legénységnek, hiszen a vendégek szerdán elvették a Bajnokok Ligájában címvédő Pro Recco veretlenségét, így a Szolnok a héten legyőzte a vízilabda Real Madridját.

 

 

 

Fantasztikus győzelmük után jogos önbizalommal várhatták a szentesi meccset. Ki gondolhatta, hogy egy igazi csata lesz, egy csodameccs!

 

 

 

Szolnokból hiányzott 2 kiváló szerb játékos, de így is pazar kerettel érkeztek. Nálunk az "elmért" miskolci meccs után Weszelovszky László beteg lett, így Makláry és Weszelovszky hiányában álltunk fel egy igazi, nagyon fiatal, de harapós CSIKÓCSAPATTAL.

 

 

 

Durván izgalmas látni, amikor 16, 17 éves srácok csobbannak szemben a 900 milliós költségvetésű olimpiai bajnokokkal, de ettől fantasztikus ez a sportág.

 

 

 

Úgy pörgött a Szentes, mintha életük meccsét játszanák. Az "idősebb" játékosok Vörös Viktorral az élen masszív tartás adtak, míg a fiatalok hatalmas szívvel mentek Viktorék után.

2:2-nél tombolt a szentesi közönség és a (nagyon szimpatikus) Cseh Sándor a legjobb sorát volt kénytelen játszatni. Óriási élmény látni, amint Kókai Tibit nem tudják beforgatni még a világ legjobbjai sem. A Farkas Kristóf, Lukács Dorián és Ábel trió végig hajtotta a meccset, Tóth Gyuszi 16 évesen vagy 15? gólt lőtt Decker kapusnak. Pellei Tofi kapásszélről hatalmas góllal tette le a névjegyét ismét, hogy már nem is tudom mit írhatnék Hegedűs "Bomber" Bencéről. Nagyszerűen játszott. Nagy Marci csodagólt lőtt, de Igor, Radovan, Luka, Vöri és Balázs is szívvel - lélekkel pólózott.

 

 

 

Szóltak a dobok, csattantak a tenyerek s bár papírforma eredmény született, mégis megmutattuk a világnak, hogy remek sportolók játszanak a Kurca parton.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 02. 14.

 

.