ByeAlex a Karneválon!

Íme a részletes program

 

Immáron 15 éve rendezi meg Szentes a Télbúcsúztató Karnevált, ahol együtt temeti el a telet a város apraja és nagyja. Idei évben a fiatalok körében ment a találgatás, hogy melyik sztár érkezik városunkba, melyről most lerántjuk a leplet. Nagyon sokan akarták a Punnany Massif csapatot, de sajnos március végéig le lettek kötve, így már csak két fellépő (Király Viktor és ByeAlex) maradt a kalapban.

 

A kettő közül ByeAlex-re esett a választás, aki az utóbbi időben sokat változott, és nem is titkolja, hogy nagy hangsúlyt helyez a rendszeres sportra és az egészséges étkezésre. A fülbemászó dalairól és az extravagáns stílusáról ismert ByeAlex és a Slepp, három év után újra A Dal színpadán lép fel ezen a hétvégén, igaz, most nem versenyzőként, hanem az extra produkció fellépőjeként.

A Fonogram-díjas énekes és zenekarának ez lesz az első közös televíziós fellépése, majd február 20-án Szentes!!!

 

Lássuk a programot! A délelőtti program 9.00 órakor kezdődik a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban, ahol az óvodásoké elsőként a színpad. 11 órakor jön a népszerű Pom-Pom Együttes koncertje. Közben a szabadtéri gasztronómiai udvaron a kistérségi települések sütnek, főznek, melyre minden vendéget szeretettel várnak.

 

13.00 órakor kezdődik az iskolások karneválja, ami kb. 15.00 óráig tart. 15 óra 30 perckor a jelentkezett csoportok vonulnak végig a karneváli menet előtt, majd a nagy felvonulás 16.30-kor indul a sportcsarnoktól. Látványos tűzgyújtás ígérkezik a Phlox Tűzzsonglőr csoporttal az Ifjúsági Parkban. Ettől a pillanattól vége a szabadtéri programoknak és folytatódik az esti show-val és koncerttel a sportcsarnokban. Fél 7-kor a Copacabana brazil táncshow pezsdíti a hangulatot, majd a színpadon fellép ByeAlex és a Slepp. A  zenekar 2013-ban alakult és több közkedvelt slágerük is született az elmúlt évek során, mint például az Eurovíziós Dalfesztiválra kijutott Kedvesem, vagy a KicsiLány és a Még mindig című szám.

 

 

Szentes, 2016. 02. 09.

 

.