FITKID-es eredmények

 

 

2016. október 8-án Békéscsabán az országos Grand Prix torna első állomásán vett részt a Szentes-Csongrád Victoria Fitness S.E. nyolc szentesi és egy csongrádi versenyzővel. Több száz ellenfélből mindannyian kiváló eredménnyel végeztek.

 

Egyéni indulók: Barna Adél, Fodor Menta, Kovács Bianka, Ráduly Annamária, Zakar Zora. Közülük Zakar Zora kiváló precíz produkcióval a jól megérdemelt első helyen végzett.

 

A többiek fantasztikus teljesítménnyel az esemény kiemelt szereplői voltak, hiszen január óta űzik ezt a sportot de kitartással, sok sok edzéssel és kemény munkával egytől egyig helyezést értek el! A videón Fodor Menta látható, róla meg nagyon sokat fogunk hallani ebben a sportban!

 

A bajnokságon csoportos dance show kategóriában vettek részt és egyben a torna legfiatalabb versenyzői voltak: Bullás Nóri, Fodor Bodza, Kardos Zsolna, Gaál Andrea, Lénárt Nina!  Közülük a legidősebb versenyző is még csak első osztályos a legfiatalabb pedig óvodás. Produkciójuk a dobogó harmadik fokára jutatta őket!

 

A felkészítést Kádas Kálmán vezetőedző, Bedéné Fodor Virág erőnléti edző és Mayerné Zsíros Gabriella koreográfus végezte.

 

Gratulálunk a sikerekhez!

 

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 10. 14.

 

 

 

 

 

.