Pólós pótszilveszter a strandon

Videóval és víz alatti felvételekkel

 

 

A Szentesi Vízilabda Klub 2016. január 2-3-án a fedett uszodában tartotta Pólós Pótszilveszterét. A szombat délben kezdődő mérkőzéseken összesen 20 mérkőzést játszott 24 csapat.

 

 

 

Vízbe szállt a házigazda klub minden korosztálya az előkészítőktől az OB II-ben szereplő öregfiúkig. Elfogadta a meghívást a Csongrádi Vízilabdaklub utánpótlás és OB-II-es felnőtt csapata valamint a békéscsabai OB-I/B-s csapata. Utóbbiban több volt szentesi pólós is játszik, az edzőjük Kádár József. Érdekes összecsapásokat is láthattunk amikor is koedukált mérkőzésen csapott össze a Valdor Szentes férfi csapat a Hungerit Szentes női csapattal.

 

 

 

19 órától játszott egymás ellen a szentesi és csongrádi öregfiúk csapata, 21 órától az utánpótlás csapatkapitányok az edzők ellen mutathatják be tudásukat.

 

 

 

Este háromnegyed 8-kor egyedülálló kezdeményezésként több mint 100 pólós víz alatti csoportképe is elkészül, amelynek képeit közreadjuk és az újság FACEBOOK oldalán nagyméretben letölthetővé tettük.

 

Az alábbi kép 3000 pixel szélességben a képre kattintva letölthető!

 

Nem csak fotó, de videó is forgott a víz alatt és a víz felett is, amikor több százan kiáltják Bocskai István kérdésére: "Ki a jobb?" - "SZENTES!!!"

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a
Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

A galéria ITT tekinthető meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2016. 01. 03.

 

.