Minden idők legnagyobb lecsófesztiválja lesz!!!

Szeretne különdíjként ezreket nyerni a lecsón? Nem kell mást tenni ...

 

 

 

Szóval! Hamarosan indul a lecsó móka Szentesen. Itt a lecsófesztivál ideje! Már mindenhol gőzerővel szedik és dolgozzák fel a paprikákat és paradicsomokat Szentesen és a nagy munkában kell egy pár óra kikapcsolódás mindenkinek. Erre nagyon jó ötlet a Szentesi Lecsófesztivál.

 

 

 

Már most biztosra tudjuk mondani, hogy az idén minden eddigi rekordot fog megdönteni a lecsófőző csapatok létszáma!!! Lehet találgatni, de aki nem akar találgatásokba bonyolódni, azoknak íme az eddig nevező csapatok létszáma: 272 !!!

 

 

 

A szervezők a hangulat fokozására különdíjjal (több ezer forintos vásárlási utalványokkal) fogják jutalmazni a legjobb asztal vagy csapatdekorációt! Még van pár óra a kezdésig, elő az ötletekkel és a képeken látható tippek felhasználása már tilos! Ízelítő az eddigi furábbnál furább ötletekre.

 

 

 

Minden alkalommal, amikor közös lecsófőzés történik baráti körben, házibulikon, családi rendezvényeken - vagy egyszerűen szóba kerül a lecsó téma -, jó nagy olaszos vita lesz belőle. Természetesen mindenki a saját receptúráját tartja autentikusnak. A lecsó a nagy magyar ételklasszikusok közé tartozik. Általában főfogásként szokták tálalni, rengeteg fajtája van, a tojásostól egészen a rizsesig, így legyenek a csapatok is egészen mások, szóval ahány ház annyi lecsó és ahány csapat annyi macsó!

 

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A két nap sztárvendégeiről és a részletes programról a plakát árulkodik!

 

 Kinagyítható!

 

 

 

 

 

 

.