Lakics és Szabó újabb lábtenisz sikere

 

 

A román lábtenisz futnet bajnokság utolsó fordulójában a szentesi Lakics Balázs egyéni kategóriában a második helyet szerezte meg. Az eredmény értekét növeli, hogy a legjobb magyar egyénistákat (Harsanyi Adámot, Sipos Árpádot) legyőzve csak a kétszeres világbajnok román Bobistól szenvedett rendkívül szoros vereséget.

A Lakics Balázs -Szabó László páros szintén második helyezést ért el a döntőben szettet lopva a Bobis - Sorean (világbajnokok) kettőstől. Ezzel az eredménnyel a szentesi klub bejutott a legjobb négybe, a román bajnokság rájátszásába.

Jó hír a lábteniszt szerető szurkolóknak, hogy ismét Szentes nyerte el a Felnőtt Lábtenisz Magyar Bajnokság rendezési jogát. A Dr. Papp László sportcsarnokban megrendezendő viadal 2015. október 24-25-i napokon kerül majd megrendezésre. A versenyen természetesen részt vesznek a Szentesi lábtenisz SE versenyzői, köztük a Lakics-Szabó páros is. A tét a Magyar bajnoki címen kívül a válogatottba való bekerülés, illetve bennmaradás lesz.

A bajnokságon jól szereplő versenyzők és csapatok biztos indulói lesznek a soron következő lábtenisz Európa-bajnokságnak. A versenyre ingyenesen lesz látogatható.

 

A bajnokság támogatói:

Szentes Város Önkormányzata, és a Skoda Vass Autóház.

 

 

Szentes, 2015. 09. 28.

 

.