Ausztriában is bemutatkozik a Nippon Zengo

Strong Woman show keretében

 

Hamarosan Ausztriában is egy nagyszabású show keretében mutatkozik be a Valdor Nippon Zengo. A bemutatkozás arcaként Susan Blake vagy ahogy a szentesiek ismerik Imre Zsuzsi fémjelzi a programot.

 

 

 

2015. szeptember 15-én 17.00 órakor kezdődik a Strong Woman Show Bécsben Tivoli Wien szórakoztató központban (Laaer Wald 30c), melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

A kyokushin karatéra alapuló VALDOR NIPPON ZENGO bemutatja az ERŐS NŐ (STRONG WOMAN) programot melyen Susan Blake mellett több "erős nő" művészek mutatkoznak be, akik élnek és nem adták fel az álmaikat, még ha az út gyakran rögös volt életük során.

Többek között fellép Cornelia Pesendorfer, The Brunette Quartet, Sabine Vounelakos, Denise de Macedo, Emese Karpati, Barfly Sandy, Agnieszka Milewska, Paradise of Horses Line Dancers, Borjana Prsojevic-Interventionsstelle Wien.

 

Susan Blake ft. DJ Dilli-B - Promises (Ígéretek)

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

A Nippon Zengo program tanulására érkezett az elmúlt napokban Ausztriából Eliza, aki oktatói gyakorlatot kíván elsajátítani városunkban és segíti a program népszerűsítését a "sógoroknál"!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 08. 17.

 

.