Csípés, harapás, volt minden a mérkőzésen

Hungerit-vereség a legnagyobb ellenféltől

 

A Hungerit-Szentes OB I-es női vízilabdacsapata a rangadón 12–8-as vereséget szenvedett egyik legnagyobb ellenfelétől, az UVSE-Centráltól.

 

 

 

A női vízilabda OB I középszakaszának rangadóján mindenki szoros összecsapásra számított. De azzal senki sem kalkulált a szentesi drukkerek közül, hogy a Hungerit egyszer sem vezet majd a mérkőzésen, és végül simának mondható vereséget szenved.

 

 

 

A hazai együttesből hátfájdalmai miatt hiányzott az egyik legjobb és legrutinosabb játékos, a center Bujka Barbara. Mindez meg is látszott a Hungerit teljesítményén.

A Kurca-parti együttesből igazából csak két embert lehet kiemelni: a kapus Bolonyait és az ismét remek napot kifogó Kövér-Kist.

 

 

 

A nagyszünet után 4–4-gyel fordultak a csapatok, és még bármi lehetett volna, de továbbra is az UVSE kezdeményezett. Az utolsó negyedben végképp eldőlt a három pont sorsa, amikor Keszthelyi vezérletével a fővárosiak két-, három-, majd négygólos előnyre tettek szert. A Hungerit mentségére szóljon, hogy Bujkán kívül is sérülések, betegségek tizedelik, és ha csak egy játékos hiányzik, őt is nehéz pótolni.

 

Hungerit-Szentes–UVSE-Centrál 8–12 (1–2, 3–2, 2–3, 2–5)

 

A mérkőzés képei:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 02. 04.

 

.