Magyar-Szerb üzleti kapcsolatok konferencia Szentesen

 

 

 

Két együttműködési megállapodás került aláírásra Szentesen a Magyar-Szerb üzleti kapcsolatok konferencia keretében 2015. február 6-án. Szentes Város Önkormányzata és a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara (MSZKIK) között valamint Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara (MSZKIK) és a Magyar Járműalkatrész-gyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ) között. Az együttműködési megállapodás szerint az a cél, hogy a felek előmozdítsák Magyarország és a Szerb Köztársaság sokoldalú kapcsolatait, ezen belül erősítsék a gazdasági-üzleti szereplők, partnereik, városukban működő vállalkozások, valamint az általuk képviseltek információit, pozícióit, Szerbia és Magyarország piacán.

 

 

 

A „Magyar-Szerb Üzleti kapcsolatok lehetőségei a KKV szektorban, Vajdaság vonatkozásában 2015. évben" című konferencia célja, hogy a KKV-k határon átnyúló magyar, szerb, vajdasági üzleti kapcsolatok hatékonyságának növelése, (különös tekintettel a magyar exportra) további új szereplők, önkormányzatok bevonása a szervezési feladatokba.

 

 

 

A Konferencia információi elősegíthetik a naprakész ismeretek megszerzését a KKV-k számára valamint, kétoldalú - 2B2 jellegű - kapcsolatok kialakítását, az irányításba, szervezésben résztvevő szervezetek és azok vezetőinek személyes megismerését.

 

 

 

Szentes, Csongrád, Orosháza, Kiskunfélegyháza területéről kerültek meghívásra KKV-k, valamint a Vajdaságból kamarák, önkormányzatok és vállalkozások vettek részt a megbeszélésen.

 

 

 

A résztvevők között kialakult kapcsolatok szakmai segítését a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara közreműködő partnereivel igyekszik biztosítani, segíteni a különböző szakterületeken egyaránt.

 

 Kinagyítható!

 

További képek a rendezvényről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 02. 07.

 

.