Szentes üzleti csomóponttá válik?

Tripla V Konferencia - Szentes

 

A kérdés nyitott, a jövő biztosan megválaszolja majd ezt nekünk. De úgy tűnik, jogosan feltehetjük a kérdést, hiszen régóta nem látott nagyságú konferenciát tartanak a Városházán 2015. december 10-én. Pár hónappal ezelőtt pedig üzleti klub alakult, mely havi rendszerességgel jár össze tapasztalatot cserélni, melyről itt(LINK a régebbi cikkekre) meg itt(LINK másik cikkre) írtunk már. Nem Uniós forrás, nem támogatás elnyerése hozta létre az eseményeket. A vállalkozói aktivitás, és annak erősítése szülte az eseményt, mely 50 km-es körzetben nem volt eddig jellemző.

 

A vállalkozói kedv és versenyképes üzleti gondolkozásmód erősítése lesz a konferencia témája, mely öt órán keresztül sorakoztatja fel a szakemberek előadásait. A vállalkozás működtetéséhez, a vállalkozói léthez rengeteg információt fognak kapni a résztvevők. Ne felejtsük, hogy hazánkban a mikro-, kis- és középvállalkozások alkotják a gazdaság több mint 90%-át, tehát hatalmas tábort érint a téma.

 

A főszervező, Szűcs György (akit eddig a show iparból ismerhettünk) a Hestia Tűz és Fény Show Kft. Ügyvezető Igazgatója elmondása szerint a vállalkozói lét a folyamatos harcról, korszerű stratégiáról szól. Stagnálni nem tud a gazdaság. vagy fejlődik, vagy hanyatlik. Akkor inkább olyan fegyvert vegyünk a kezünkbe, ami nem kőből és botból áll (hiába használtuk eddig sikerrel). Az idők változnak, és a cégeknek a korral együtt kell változniuk. Ez a konferencia céljaként azt tűzte ki, hogy modern eszközöket és gondolkozásmódot adjon a térség gazdasági életének. Az ilyen eredmény(ek) hatása nem másnap, nem hónapok, hanem évek múlva lesz érezhető. Viszont akkor visszafordíthatatlanul erősödni fog a helyi gazdaság aktivitása. Ennek eredménye pedig jobb vállalkozói kedv, biztosabb munkahelyek, stabilabb jövőkép lesz minden Szentes és környékén élő számára. Az esemény teljes mértékben ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött.

 

A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket, akár csak ha vállalkozás indításában is gondolkoznak.

 

Regisztráció az alábbi linken lehetséges:

https://docs.google.com/forms/d/1DEeZB-NPxs1bjx2eOoOLBi0UprPX0BCOopKNg15BHAw/viewform?c=0&w=1

 

A közönség számára ajánlott viselet: üzleti, hivatalos megjelenés.

 

A konferencia minden aktualitása és információ megtalálható az alábbi Facebook eseménynél: https://www.facebook.com/events/436503549894137/

 

 

 

 

Szentes, 2015. 11. 30.

 

 

.