A 35 éves a Jászkun fotóklub kiállítása Szentesen

 

A Szentesi Fotókör szeretettel meghívja Önt 2015. január 5-én hétfőn 18.00 órakor a Galéria Kávéház és étterembe (Szentes, Petőfi u 7.) a 35 éves a Jászkun fotóklub című kiállításra.

A kiállítást megnyitja: Nagy István

A megjelenteket köszönti: Csidér Bálint

 

A ma is működő Jászkun Fotóklub 1980-ban alakult Szolnokon a Művelődési központban. Az elmúlt évtizedekben kialakult egy törzsgárda a klubban, de az évek során új klubtagok is csatlakoztak az alkotó csoporthoz, így most 24 tagú a társaság. A kezdetektől sok szakmai sikerben volt része a fotóklubnak, mára már több kitüntetett tagja van az alkotócsoportnak. Fő rendezvényük a Jászkun Fotószalon, ezen kívül évente 4-5 kiállítást is szerveznek. Kapcsolatot ápolnak hazai és külföldi fotós közösségekkel is, ezek közül a Nagybányai Fotóklub a legfontosabb. A kiállításon képeikkel bemutatkoznak: Csidér Bálint, Csendes Edit, Garamszegi Krisztina, Hídvégi Péter, Kiss László, Nagy László, Riesmayer József, Stenczner Anikó, Téglás Béla

A megnyitó után a Művelődési és Ifjúsági Házban további képeivel mutatkozik be az alkotócsoport a szentesi közönségnek és beszélgetni lehet a megjelent fotóklub tagokkal.

 

 

 

Szentes, 2015. 01. 02.

 

.