Ringlány kerestetik a hazai profiboksz-gálákra

 

 

Nem egyedi, de kétségkívül demokratikus megoldás, hogy a profiboksz-gálák előtt szavazáson döntenek arról, kik legyenek a ringlányok. A hazai Ferobox Event kampányt indított.

Aki járt már valaha hivatásos ökölvívógálán, pontosan tudja, hogy a menetek között csinos és viszonylag alulöltözött hölgyek járnak körbe egy táblával a kötelek között, jelezvén, hányadik három perc következik. Ők a ringlányok, akiket a férfiak és nők is jól megnéznek, előbbiek kedvtelve, utóbbiak talán némileg kritikusabban. Már máshol, például Kovács Kokó István, Erdei Zsolt és Balzsay Károly korábbi hamburgi klubja, az Universum Box Promotion néhány németországi gálája előtt is megtörtént, hogy nem egy cég hozta a hoszteszeket, hanem jelentkezni lehetett erre a feladatra.

Az eredmény felemásra sikeredett, ám ez a magyar hölgyek közismert szépsége miatt itthon nem fordulhat elő. Márpedig a hazai Ferobox Event ringlánykereső kampányt indít, amelyre 18 év feletti lányok fényképes jelentkezését várják az info@ferobox.com  e-mail címre július 29. és augusztus 25. között.

 

A Ferobox fotóalbumot készít a saját Facebook rajongói oldalán, oda feltölti a jelentkezők képeit, s a nyolc legtöbb like-ot elérő lány továbbjut a döntőbe.

 

A finálét augusztus 29-én rendezik meg, a lányokat saját fürdőruhában és az Angel’s Divat jóvoltából Saresia-kollekcióban, táblával láthatja a zsűri, amely a kisugárzást és a sportos megjelenést pontozza.

 

A három legbelevalóbb ringlány szerződést kap a promótertől, ami televíziós megjelenéssel, gálánként két belépőjeggyel és természetesen fellépti díjjal jár.

 

Érdekesség, hogy jó néhány mai híresség vállalta szívesen a ringlány szerepét a pályafutása kezdetén: Majoros Hajnalka „Dundika” például maga is otthonosan mozgott a ringben.

Versenykiírás és jelentkezési lap letölthető: https://drive.google.com/file/d/0B8IMkPtwDZ3NenlaNGwzWXlEX0k/edit?usp=sharing

 

Szentes, 2014. 07. 29.

 

.