Riói olimpiára is el akar jutni Cseuz László

Erről olvashat a Szentesi Életben

 

  • Szeptemberig nem tudnak több gyermeket fogadni az önkormányzat által fenntartott bölcsődében. Jelenleg 136 gyermeket látnak el az intézményben és nincs több férőhely, így is a maximum üzemelnek.

  • Szentes sportéletének egyik emblematikus alakja, Cseuz László sportreferenseként dolgozik október óta a Pest megyei Pécelen. A nyugalmazott testnevelő tanár városunkban hiába keresett állást. Cseuz László a riói olimpiára is el akar jutni, de már nem biztos, hogy Szentesről indul.

  • Állandó téma az útkereszteződésekben leselkedő balesetveszély. Minden útkereszteződés magában hordozza a veszélyt függetlenül attól, hogy gyalogosan, kerékpárral, személy-, tehergépjárművel vagy motorkerékpárral közelítjük meg. Szentesen tavaly 14 százalékkal nőtt az összbalesetek száma.

  • Elkészült a következő hét évre szóló városfejlesztési terv, igazodva az 2014-2020-as európai tervezési időszakhoz. A legalapvetőbb cél minél nagyobb számú, a megélhetést biztosító munkahely kialakítása. Eléréséhez elsődleges a gazdaságfejlesztés, munkahely megőrzés és - teremtés, az ipari park, a mezőgazdaság és az idegenforgalmi fejlesztése.

  • A Szentesi Vízilabda Klubot felvette tagjai közé a Magyar Jégkorong Szövetség február 13-i közgyűlésén. A klub új szakosztálya szeptembertől nevel jégkorongozókat. A jégkorong szövetség tíz gyermeknek felszerelést, valamint szakmai támogatást ad az első csapat létrehozásához.

 

Részletek a Szentesi Élet február 21-én, pénteken megjelenő számában.

 

Szentes, 2014. 02. 20.

 

.