Miről olvashat a Szentesi Élet legújabb számában

  • A kezdésnél nem volt érdeklődő, ezért lefújták a Dózsa-házban meghirdetett pályaválasztási tanácsadást. Később érkezők viszont szívesen részt vettek volna az előadáson. Az iskolákban már későinek tartották a tanácsadást, ami más városokban népszerűnek bizonyult.

  • Több városlakó is jelezte a Csongrádi út és az Apponyi tér környékéről, hogy az egyik belvárosi szupermarket szórólapja nem jutott el hozzájuk három héten keresztül. Van aki számára bosszantó a rengeteg feleslegesen kidobásra ítélt papír, mások úgy érzik nem tudnak élni nélküle.

  • „Összeszedem a pénzt repjegyre és amint tehetem, indulok külföldre! Itt nem lehet tovább élni" – ezek olyan kijelentések, amit nap mint nap hallhatunk. A jobb élet reményében fiatalok és családos emberek is nekivágnak a nagyvilágnak szerencsét próbálni. Lapunk most két olyan fiatalembert mutat be, akik hosszabb-rövidebb külföldi kalandozásaik után hazatértek szülővárosukba.

  • A Szentesi Sügerek csapata jól összeszokott baráti társaság, akik néhány éve különböző amatőr kupákon is indulnak. A  csapat mozgatója Tary Tibor gyerekként ismerkedett meg a jégkoronggal. Hetente kétszer Szarvason edzenek, mert az utazás költségeivel is gazdaságosabb a szomszéd város nagyobb pályáját bérelniük.

  • Közösségben könnyebben haladnak a kilométerek - vallják a Szentesi Futók Baráti Körében. Az amatőr sportolók vasárnap reggelenként együtt indulnak futni a liget kapujától. Legutóbb különleges „kilométergyűjtésre”, az úgynevezett becsületfutásra vállalkozott az elszánt csapat.

 Részletek a Szentesi Élet február 28-án, pénteken megjelenő számában.

 

 

.