Lütyő a második helyen a TV2-es szavazáson!

Megszereztük az állást! Szavazzon Ön is, hogy legyen egy szentesi hősünk!

 

 

 

A Ferobox Event nagypehelysúlyú ökölvívója, Nagy „Lütyő” Imre (8-3-0, 4 TKO/KO) csupaszív bokszával az egyik legnagyobb közönség kedvence a promóter cég gáláinak. A nem mindennapi életutat maga mögött tudó sportolóra nemrég a TV 2-n futó Napló sorozat stábja is felfigyelt. Története mindenkit meghatott, így jelölték „A Napló hőse” szavazásra.

A szentesi Rocky, Nagy Lütyő Imre boksztörténelmet készül írni.

 

„Lütyőnek” már nincs is más vágya, mint megtartani lelkes szurkolóit, és persze szorítóba lépni a magyar bajnoki címért, melynek selejtezőjét tavaly novemberben szülővárosában, Szentesen sikerült megnyernie. Előtte azonban még ő lehet „A Napló hőse”, amelyet kétség kívül megérdemelne, hiszen „Lütyő” valóban egy hétköznapi hős. Pozitív példával szolgálhat nem csak a sportolók számára.

Adjuk meg hát neki a lehetőséget, szavazzunk „Lütyőre” ezen a LINKEN hiszen sikere nem csupán öncélú lenne: az egész magyar ökölvívást népszerűsíthetné vele az egyik legnézettebb magyar kereskedelmi csatornán.

 

 

Megszereztük a szavazás jelenlegi állását, melyből kiderül, hogy a mi Lütyőnk a második helyen áll a szavazáson!

 

L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány vezetőjére 12% adott voksot, míg Olgára, aki sosem adja fel 8.36%. Nagy Lütyő Imre bokszolóra 23.85% szavazott, Csaplár Zoltánra, akinek  az életében a legelső és legfontosabb dolog Mecsér 14.54%. Végezetül, de nem utolsó sorban Sávai Máté 41.25%-al vezet!

 

SEGÍTSÜK LÜTYŐT SZAVAZATUNKKAL!

Szavazatát ITT adhatja le!!!

 

Szentes, 2014. 02. 04.

 

.