Ne tetézze a bajt!

Fizesse be szemétszállítási hátralékát! (Most "olcsóbban" megúszhatja!)

 

 

 

 Felhívás!  A Szentes Városellátó Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás díjai tekintetében felhalmozott díjhátralék behajtására 2013. évtől kezdődően a Nemzeti Adó és Vámhivatal jogosult. A NAV által kezdeményezett díjbeszedési eljárás az érintett Ügyfél számára az aktuális hátralékon felül legalább 10.000.-Ft hatósági eljárási többlet költséggel jár.

A lejárt fizetési határidejű szemétszállítási díjak rendezése érdekében a NAV eljárás kezdeményezését megelőzően első körben a Szentes Városellátó Nkft. két kolléganője segítségével kísérletet tesz a hátralékos ügyfelek személyes megkeresésével, adategyeztetéssel, esetleges részletfizetési lehetőség felajánlásával a hátralék többletköltség nélküli rendezésére. A két megbízott kolléganő a napokban arcképes megbízó levéllel keresi fel a hátralékos Ügyfeleinket.

A szemétszállítási díjhátralék rendezésével kapcsolatban felmerülő kérdéseikkel forduljanak Ügyfélszolgálatunkhoz személyesen a Szentes Kossuth tér 6. sz. alatti (a Polgármesteri Hivatal udvarában, hétfőnként 07:00 – 17:00-ig, kedd-péntek reggel 07:00 – 14:30 között) irodánkhoz, vagy telefonon a 63/400-179, elektronikus levélben a varosellatoszentes@invitel.hu  címünkre küldött levéllel.

 

Megértésüket és segítő együttműködésüket megköszönve.

Tisztelettel: Szentes Városellátó Nonprofit Kft.

 

 

Szentes, 2014. 10. 30.

 

.