Vasemberek, akik közöttünk járnak

 

 

 

A minap beszámoltunk, hogy a nagyatádi Ironman versenyen sikeresen teljesítette a távot Csendes Zoltán szentesi tűzoltó. Szegény Zoli kapja azóta is az ívet, de nem tehet arról, hogy munkáltatója büszke a teljesítményére, így sajtóközleményben adta hírül teljesítményét, példaként szolgálva a kollégák előtt.

A nagyatádi versenyen több szentesi versenyző is indult (Vakhal György, Héjja Imre, Őze László), akik szintén teljesítették a távot, és ez a kis csapat egymást támogatja mind a versenyen, mind a versenyen kívül.

 

Mi sem a nagyatádi versenyről írtunk, hanem tényleg jó tudni, hogy a szentesi tűzoltók között olyan emberek tevékenykednek, akik állóképessége messze túl nyúlik a hétköznapi emberekén.

 

 

 

Az erőpróba során a résztvevőknek 3800 métert kellett úszni, 180 kilométert kerékpározni és levezetésként futni egy teljes maratont, vagyis 42,2 kilométert. A verseny egy plusz akadályt gördített az indulók elé, mert mindezt hőségriadó idején kellett teljesíteni. A versenytávnak majdnem 600 sportoló vágott neki a Gyékényesi tó partján, de mindössze 483-an teljesítették azt.

 

 

 

A nagyatádi versenyen elért eredmények:

Vakhal György 13:55:40

Héjja Imre  14:00:25

Őze László 14:10:33

Csendes Zoltán 14:22:49

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 08. 02.

 

.