A száguldó cirkusz bemelegítésén szentesi gyerekek

 

 

 

Mivel napokon belül vége a nyári szünetnek, ezért tartotta fontosnak Farkas Sándor országgyűlési képviselő, hogy beszámoljon a nyár fontosabb eseményeiről.

Az első és talán legfontosabb, hogy kormányzati támogatással a választókerület 17 településén a gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek díjmentesen jutottak napi egyszeri meleg ételhez.

Összesen 1221 gyermeket érintett ez a támogatás.

 

 

 

Ezek mellett az Erzsébet Program sikeres pályázatának köszönhetően mintegy 60 helyi és környékbeli fiatal kapott lehetőséget arra, hogy megtekintse a Hungaroringen az augusztusi Forma 1 verseny pénteki szabadedzését.

 A hazánkban igazi különlegességnek számító járművel a nagy feltűnést keltő amerikai iskolabusszal érkeztek a szentesi, a kisteleki, a balástyai, az ópusztaszeri, a pusztaszeri és a csengelei diákok és kísérőik a versenypályára, ahol a Red Bull tribünön nézték a száguldó cirkusz "bemelegítését".

 

 

 

Farkas Sándor országgyűlési képviselő elmondta, hogy egy napos kirándulás keretében 37 fiatal vehetett részt még a kecskeméti Repülőnapon.

De nem csak a legfiatalabb korosztályt sikerült támogatni, hanem a nyugdíjasok részére nyári üdüléseket tudott biztosítani a választókerület vezetése. Az elhelyezés kormányzati és kiemelt üdülőkben történt.

 

Szentes, 2013. 08. 29.

 

.