Sportos, mókás családi nap a strandon

 

 

 

„A szentesi fürdő a családok fürdője, ahol a vendég nemcsak jól, hanem otthon is érzi magát." – ennek a jelmondatnak a jegyében szervez a Kurca-parti üdülőközpont családi életmód- és sportnapot vasárnap.

 

Augusztus 25-én a belépőjegy mellé egy kalandokkal teli napot is kapnak a látogatók. Azoknak, akik szívesen megmérettetik magukat ügyességet vagy fizikai felkészültséget igénylő versenyszámokban, 12.30-tól váltóúszást, strandröplabdát, kenuversenyt és játékos gyermekvetélkedőt szerveznek. Azt, hogy melyik lett Szentes legsportosabb családja, 17.30-kor hirdetik ki.

 

Aki egyszerűen csak jól szeretné magát érezni és egy jót bulizna, kikapcsolódna, sokféle program közül választhat, amelyek mindegyike – a lovaglás kivételével – ingyenes lesz. A nyugdíjasokat és az olvasni vágyókat is egy-egy kis sarokkal várják, utóbbi megszervezésében a könyvtár segíti az üdülőközpontot. Horváth Sándor irányításával bárki kipróbálhatja a vízi aerobikot, de a testedzésen túl vérnyomásméréssel és egészségtanácsokkal is segítik a szervezők, hogy a helyes irányba tereljük az életmódunkat.

 

A gyerekeket kézműves-foglalkozásokra és palacsintaevő versenyre várják, míg a nagyobbak lángosok elfogyasztásával versenghetnek. Izgalmas elemnek ígérkezik a strandfoci, a testmozgástól elfáradt családokat pedig 19 órától közös szalonnasütésre invitálják. Akinek a bőséges programok mellett a romantika is hiányzik, nem fog csalódni: 18.30-tól a Kurcán gondolázhatnak a jelentkezők.

 

 

 

Szentes, 2013. 08. 22.

 

.