Búcsúzzunk a régi városközponttól!

(videóval és tervekkel)

Kezdődik az átépítés! Aug. 21-től a fél városközpontot lezárják!

 

 

 

Az ünnepek után elkezdődik a városközpont átalakítása, így már csak pár napunk maradt, hogy elbúcsúzzunk mindazoktól a helyektől, melyhez szép emlékek kötnek. Megújul és átalakul a Kossuth tér egy része, a Petőfi és az Ady E. utcák.

 

 

 

Hogy emlékünkben megmaradjon két felvételt készítettünk, ahol semmi más nem látszik, csak az, hogy milyen volt a város központja 2013. augusztusában. Évek múlva, gyermekeinknek és unokáinknak lesz érdekes a felvétel, mint ahogy mit adnánk azért, ha láthatnánk az 18. századi Szentes életét.

 

 

 

 

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a városközpont rehabilitációs program keretén belül megvalósuló Kossuth Lajos, Petőfi Sándor illetve Ady Endre utca útfelújítási munkálatai 2013. augusztus 21-től megkezdődnek.

 

Az út felújítási munkálatok a Kossuth Lajos utca Petőfi szálló előtti részén és Petőfi Sándor utcán (a buszpályaudvarhoz vezető torkolat kivételével) 2013. augusztus 21. -2013. november 30.-a között a teljes útpálya lezárása mellett fognak folyni.

 

A Kossuth téri körforgalom és az Ady Endre utca részlegesen kerül lezárásra, csak a célforgalom számára lesz biztosított a bejárás egészen 2013. szeptember 15-ig, ezt követően az érintett (Ady Endre, Petőfi Sándor utca Kossuth téri körforgalom, és a Kossuth Lajos utca Petőfi Szálló előtti része) területek teljes lezárásra kerülnek.

 

A munka Kivitelezője (UNIBAU Épszer Kft.) felvonulási területként a szentesi Fehérház előtti teret veszi igénybe. Ezúton kérjük a Tisztelt Lakosság, Vállalkozások, Utazóközönség szíves megértését és türelmét a beruházás megvalósítása során.

 

Az alábbi terv kattintással kinagyítható!!!

 

Szentes, 2013. 08. 16.

 

.