Hallgattassék meg a másik fél is

Kameránk elé álltak a "tettesek?"

 

 

 

Országos elfogatóparancsot adott ki a rendőrség egy szentesi testvérpár ellen, akiket a rendőrség azzal gyanúsít, hogy 2013. augusztus 17-én este egy helyi rendezvényen lábon szúrtak egy férfit, és egy másikat bántalmaztak. Sokan keresték a két férfit, akik elmenekültek Szentesről.

A mai nap folyamán kameránk elé álltak, hogy elmondják mi is történt ezen az ominózus délutánon. A felvételből minden kiderül, és éppen azért vállalták a nyilatkozatot, mert félnek és napi rettegésben élnek. A város kitaszítja őket, pedig csak rosszkor voltak rossz helyen. Szóval hallgassa meg az alábbi felvételt, melyen kérték, hogy az arcuk ne látszódjon.

Előre bocsátom, hogy megadjuk a lehetőséget a másik két sértettnek, hogy hasonló módon és hosszban elmondhatják ők is, hogy mi történt a helyszínen, vagy megvárják a rendőrségi vizsgálat végét! (Ha gondolják, keressenek!)

 

 

Ha ezt a sort olvassa, akkor feltételezzük, hogy meghallgatta a videó anyagot, ha nem így tett, akkor tegye meg, mert csak úgy érthető a további rész.

 

Szabó Zoltán Jobbikos önkormányzati képviselőt kérdeztük az esettel kapcsolatban, mely súlyos vádakat tartalmaz a szentesi szervezet ellen. A képviselő úr elmondta, hogy az esetben résztvevő személyek közül egy sem tartozik a szentesi Jobbik-hoz másik politikai szervezetnek a szentesi képviselői.

 

Valamint, fenntartja azt az általuk kiadott SAJTÓKÖZLEMÉNY-t, melyben "a Szentesi Jobbik Alapszervezete döbbenten és felháborodva értesült a Szentes Városában múlt hét szombatján történt gyalázatos eseményről. Békés városunkban az ilyen erőszakos és mindenféleképpen elítélendő támadás ellen emeljük fel a szavunkat!

A Szentesi Jobbik Alapszervezete mélyen elítéli az ilyen közösségellenes viselkedési formát, és felszólítja az illetékes szerveket, hogy a törvény ide vonatkozó passzusaival akadályozza meg, lépjen fel a jelenség ellen, hogy a jövőben többet ilyen orvtámadás ne történhessen meg a Városunkban! "

 

Szentes, 2013. 08. 22.

 

.