„Szentesi Szárnyas Napok:

Bokszolnak és főznek

 

Nem titok, hogy Szentes az egyik kedvenc városa a Ferobox Event bokszolóinak, hiszen remek hangulatú, teltházas események helyszíne szokott lenni, arról nem is beszélve, hogy Nagy Sándor márciusban itt szerezte meg magyar bajnoki övét.

A promóter cég ökölvívói a következő hét végén visszatérnek a városba, méghozzá a III. Szentesi Szárnyas Napok gasztronómiai és sörfesztiválra, ahol nem csak a bokszé lesz a főszerep. A III. Szentesi Szárnyas napok keretében mindenki megtalálja a neki tetsző programot, hiszen lesz kakasfőző-verseny, amatőr pofonparti és profi bokszgála is a sörsátrakban.

A háromnapos rendezvény egyik fő programja lesz a Hungerit Kakasfőző-verseny, ahol több mint 90 csapat méri össze tudását. A szakácskodásban ráadásul a Ferobox Event bokszolói is részt vesznek abban a reményben, hogy a bogrács mellett legalább annyira eredményesek lesznek, mint a ringben.

A csapat főszakácsa Kovács „Vipera” Attila lesz, de segít neki Baranyi Richárd, Nagy Sándor, Nagy „Lütyő” Imre, Faur Csaba, Tóth Zoltán és a Ferobox két edzője is Gál László és Hart Péter is. Aki kíváncsi rá, hogy mit főznek a bokszolóból lett „mesterszakácsok”, az ki ne hagyja az esemény második napját!

 

A vasárnapot sem érdemes kihagyni, ugyanis az amatőr pofonparti után a profik is ringbe szállnak. Több debütáló fiatal mellett a helyi közönség kedvenceknek, Faurnak és a csupaszív „Lütyőnek” szurkolhat a közönség, ráadásul a 17:00 órától megrendezésre kerülő „sörsátras” bokszgála mindenkinek ingyenes.

 

Az augusztus 16. és 18. között a III. Szentesi Szárnyas Napok gasztronómiai és sörfesztivál (Szentes, Tóth József u. 10-14.) tehát boksz és étel ínyenceknek egyaránt kötelező!”

 

 

 

 

.