Címlap kategóriában első helyezett

 

Fantasztikus eredményt ért el Földi Anikó a szentesi Stílus Fodrász Szalon fodrásza a 2013. augusztus 11-én, a Túri Vásár keretein belül megrendezett Mezőtúri Fodrász Versenyen.

A megmérettetés több kategóriában folyt. Anikó, az idén először meghirdetett mesterkategóriában, a Címlap témájú kvalifikált versenyen indult, ahol olyan szakemberek indulhattak, akik értek már el országos versenyen első helyet.

A versenymunkákat a szakma jeles képviselői (Bozsics Kati, Gáspár Viki, Kormány Imréné, Sándor Ica, Szofrán Zsolt, Váradi Kati)  értékelték.

 

 

Anikó modellje (Béni Sziszi), mint címlapfotó, egy nagyon trendi kék-arany nemes jacquard koktélruhát viselt, Domján Ilona 2014-es téli kollekcióból, mely a Fabergé nevet viseli majd.

 

 

 

A szoros versenyben a szentesi hölgyek legnagyobb örömére a zsűri úgy döntött, hogy az idei esztendőben Földi Anikó alkotását díjazzák első helyezéssel.

 

 

 

Anikó köszöni mindazoknak akik szabadidejüket feláldozták a sikerért, így először is modelljeinek (Béni Sziszi, Lukács Aranka), Bessenyei Ágnes kozmetikusnak, Nefertiti Ékszerüzletnek (Szentes, sétálóutca) és Domján Ilonának az Elene Couture szalon tulajdonosának.

 

 

 

Szentes, 2013. 08. 31.

 

.