Mi ez a bűz Szentesen!!!

Panaszt nyújtok be!!! Valaki tegyen már valamit!!!!!!!

 

"Valaki tudja, hogy mi ez az irgalmatlan büdös disznó trágya szag a Kertvárosban??? Időnként érzem már jó fél éve, de jellemzően 20-30 perc után "elmúlik". De most kb. már 3 órája olyan szinten elviselhetetlen..... és tudom, most jönnek az okosok, hogy csukjam be az ablakot, (de könyörgöm, 30 fok van). Szóval, valaki tud valamit róla??? Nem lehet ez ellen valamit kitalálni?????? Kb. olyan mint ha a Koszta suli udvarán lenne vagy 50- 60 db disznó."  - ezt az üzenetet kaptuk a Szentesi Mozaik facebook oldalán Zsuzsannától.

Eláruljuk, hogy mi is érezzük, valamint Európa valamennyi országában bűzlik ilyenkor valami, mert ilyenkor lehet a hígtrágyát a földeken szétteríteni.

Ennek egyetlen ellenszere az eső, melyből az elmúlt hónapokban nem sok esett. Szóval amíg egy nagyobb eső nem mossa be a földbe (vagy a Kurcába - csak ez ne történjen meg megint), addig bizony bűzleni fog.

Szóval kedves Zsuzsanna semmi jóval nem tudjuk kecsegtetni, nekünk is sok, hogy dupla öblítő kell a kiteregetett ruhákhoz.

Tudom, hogy ez nem megoldás a problémára, de azt is elárulhatom, hogy a probléma már jelentve lett a Csongrád Megyei Kormányhivatalon keresztül a Szentesi Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézetének is.

 

Szentes, 2013. 08. 22.

 

.