Szurkolói busz indul „Lütyő” és Faur következő mérkőzésére!

 

 

 

Az idén alakult Ferobox Event profi boksz menedzseriroda soron következő eseményére május 18.-án kerül sor Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban. A 18:30 –kor kezdődő esemény főbb mérkőzéseit ismét élőben közvetíti a Sport1 televízió.

 

Ringbe lép majd Bedák Zsolt, Kovács „Vipera” Attila, és a WBO ! címmérkőzésen Kelemen Balázs is. A Szegedi KO király Nagy Sándor súlyos lábsérülés miatt kénytelen kihagyni ezt az eseményt.

 

Az eseményen lehetőséget kapnak szentesi versenyzők is. A népszerű Nagy „Lütyő” Imre, és a hibátlan rekordú Faur Csaba is ringbe lép az izgalmasnak ígérkező estén. Faur Csaba jelen állás szerint egy olasz versenyző ellen lép ringbe, Lütyő pedig egy pesti versenyzővel mérkőzik majd.

 

Az előrejelzések szerint a rendezvényre sokan szeretnének eljutni Szentesről és Szentes környékéről, a szentesi versenyzőknek is szurkoljanak.  Ezért a szervezők egy szurkolói buszt indítanak a gála napján Kecskemétre. A szurkoló busz a Kossuth térről fog indulni május 18.-án, 16:40 –kor!

 

A  szurkolói buszon való részvételre előzetesen regisztrálni kell magukat a jelentkezőknek az info@ferobox.com  elérhetőségen.

Mindkét szentesi versenyző gőzerővel készül az összecsapásra. Faur Csaba Szlovákiában edzőtáborozik Kovács „Tomi Kid” Tamás irányítása alatt. Tomi Kid elmondása szerint napi két edzés mellett Faur rohamosan fejlődik, és várhatóan kirobbanó formában lesz majd a Kecskeméti mérkőzésén.

Nagy „Lütyő” Imre pedig továbbra is Szentesen készül edzőjével, Bertók Róberttel. A héten az UTE-ban és Kecskeméten is jártak kesztyűs edzéseken.

A pesti edzés alkalmával Bedák Zsolt is segítette Lütyő kesztyűs edzését.

Lütyő elmondása szerint hatalmas megtiszteltetés neki, hogy egy olyan kiválóságtól tanulhat, mint Bedák Zsolt, és nagyon hálás a segítségéért.

 

 

Szentes, 2013. 04. 27.

 

 

.