Új nyilvános WC a Villogó utcai piac területén

Ha piacolás közben rájön a "hasmars", jó tudni!

 

 

 

Városellátó Intézmény kivitelezésében közegészségügyi szempontoknak jobban megfelelő, korszerű WC csoportot alakított ki Villogó utcai piac területén. (Szentes, Nagynyomás 49. alatt lévő Mázsaházban). Az átalakítás célja a WC konténer kiváltása, a WC gazdaságos üzemeltetése, kulturált körülmények megteremtése.

 

A meglévő üzemi épület (mázsaház) átalakításával az eredeti rendeltetésnek megtartása mellett került kialakításra a nyilvános WC. A felvásárló és állatrakodó építmény, karámrendszer változás nélkül megmaradt, a fedett tér alatti állatmérleg üzemben tartásával.

 

 

 

A kialakított WC-k száma 3 női, 2 férfi + 2 db piszoár, ezen belül egészségügyi könyvvel árusítók számára fenntartott hellyel. A WC-k vízellátása és szennyvíz elvezetése megoldott, rá van kötve a városi hálózatra.

 

A WC-csoport közötti közlekedőben a kézmosók mellett falikút került beépítésre, hideg meleg kifolyóval. Az épület helyiségeinek fűtése jelenleg is üzemelő, kondezációs kombinált üzemű gázkazánnal, konvektoros hő-leadókkal történik. A helyiségeket újra festettek, tiszták, csempézettek, szellőzése megoldott. Az átalakított WC használatba vétele után a konténer WC megszüntetésre került.

 

 

 Ez lesz megszüntetve!                                

 

Szentes, 2013. 04. 05.
 

.