Szentes LEG-DIÁK-ja Vanda és Leonidasz

 

 

 

A Szentesi Ifjúsági és Diák Önkormányzat – a SZIDÖK – ebben az évben már tizenharmadik alkalommal írta ki pályázatát a városi „LEG-DIÁK” cím elnyerésére.

 

 

 

A jelölt diákok egymásnak és a SZIDÖK küldötteinek egy tréfás, rövid vetélkedővel mutatták be az értékeiket. Többek között be kellett mutatkozniuk – lehetőleg humoros, eredeti formában.

Be kellett mutatniuk azt is, hogy mit tudnak a városunkról. Természetesen az ügyességi feladatok sem maradtak ki.

 

 

 

A zsűri értékelése alapján az általános iskolások közül Nagy Levente, a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola diákja, a középiskolások közül pedig Csókási Márk, a Zsoldos Ferenc Középiskola tanulója bizonyult a legjobbnak. Ez azonban itt kevés volt a győzelemhez. Erről ugyanis, a jelenlévő diákok szavazata döntött.

 

 

 

Izgatottan vártuk tehát, hogy szerintük ebben az évben ki a „Legtalpraesettebb Általános Iskolás Diák” illetve a „Legtalpraesettebb Középiskolás Diák” a városunkban. A diák szavazók nem értettek egyet a zsűrivel.

 

 

 

A verseny történetében ez nem most történik meg először. Így az általános iskolások közül a Koszta József Általános Iskola tanulója, Gugolya Vanda lett a 2013. év “Legtalpraesettebb Általános Iskolás Diák“-ja. A középiskolások versenyét viszont Purosz Leonidasz, a Horváth Mihály Gimnázium tanulója nyerte, így Ő lett a 2013. év “Legtalpraesettebb Középiskolás Diák”-ja.

 

 

Purosz Leonidasz                                   Gugolya Vanda

 

A versenyt a Koszta József Általános Iskolában rendeztük meg. Köszönet ezért a házigazdának, Csorba Ildikó tanárnőnek. A vetélkedő elérte célját: sikerült ismét jobban megismerkedni egymással az iskolák diákjainak.

 

 

 

 

Szentes, 2013. 04. 22.

 

.