Karcsúsodj expressz gyorsasággal!

Szentesen is itt a kangoo jump!

 

 

Még mindig keresed a számodra legideálisabb mozgásformát, amellyel egyszerre fogyhatsz és izmosodhatsz? Próbáld ki a kangoo jumpot, amely az egyik legszórakoztatóbb sporteszköz, és amely segít megszabadítani a rád rakódott kilóktól is! 2013. április 16-tól Kangoo Jump-al is edzheted magad a Wellness Colosseumban! (6600, Szentes Ady E. u. 27.)

 

Edzések: Kedden, csütörtökön 17.00 - 18.00 és 18.00 - 19.00

 

A fenti napokra és időpontokra az alábbi e-mail-címen tudsz bejelentkezni: brezovais@gmail.com

Fontos! Az előzetes bejelentkezés azért kell, mert akkor tudunk Kangoo cipőt biztosítani! Ha van cipőd, akkor a fenti időpontokban bármikor jöhetsz!

 

Milyen előnyei vannak?

A kangoo jumppal végzett aerobic- vagy táncgyakorlatok jóval hatásosabbak, mintha sima cipőben mozognál – a felmérések szerint körülbelül 25 százalékkal több kalóriát égethetsz el ezzel a mozgásformával.

 

A kangoo jump olyan izmokat is megdolgoztat, amelyeket hagyományos edzésformákkal egyáltalán nem, vagy csak nehezen lehet edzeni.

 

Rendszeres használatával látványos változás érhető el a popsi, csípő, comb és vádli izmainál!

 

Az ugrálás nagyon szórakoztató és teljesen kikapcsolja az embert – így gyakrabban és szívesebben mész majd gyakorolni!

 

Javítja az állóképességet és jó hatással van az egészségi állapotodra is: erősíti a szívet és a tüdőt, serkenti a vérkeringést, javítja az anyagcserét.

 

Fokozza a szervezet oxigén felhasználását is – így ha dohányzol, érdemes minél hamarabb elkezdened! Az edzés mennyiségéről konzultálj szakemberrel!

 

A felszabadult ugrándozásnak lélekgyógyító hatása van, ezért azoknak is ajánlott, akik hajlamosak szorongásra és stresszes életet élnek.

 

 

Szentes, 2013. 04. 15.
 

 

.