Csere-bere fogadom ...

Csere-bere vásár a Kossuth téren

 

 

 

Egy ragyogó tavaszi napon 2013. április 13-án 1 és 5 óra között várták a Kossuth térre gyerekestől, kedves anyóssal és a szomszéddal együtt azokat a családokat, akik a napfürdőzés mellett egy-egy megunt ahsználati tárgyat kívántak elcserélni. A szervezők gazdag zenei, azaz térzenei programmal is készültek. A Zenebarátok Egyesületétől, a Tücsök Zenekartól, a Fly együttestől és a Pengető Citerazenekartól hallhattunk üde dallamokat.

 

 

 

Csányiné Dr. Bakró-Nagy Vera aljegyző asszonytól a főszervezőtől megtudtuk - mivel miénk itt a tér, szabadon engedhetők a kisgyerekek, kis unokák, hiszen messze a kocsiút; firkálhatnak krétával az aszfaltra, ki lehet próbálni az újonnan cserélt görkorcsolyát is.

 

 

 

Már az elmúlt esztendőben figyelmesek lettünk egy elektromos szamovárra, de sajnos az idei évben sem tudott túladni rajta a gazdája, így jövőre is biztos lesz csere-bere vásár, mert addig nem nyugszik, ameddig túl nem ad rajta. :-)

Szabályosan minden apróság volt itt! 1-2 forintostól a népszerű két komikus Stan és Pan szobráig, a porcelán madártól a varázsdobozig. Már csak gazdát kellett, hogy cseréljenek.

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

























































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

Szentes, 2013. 04. 15.
 

 

.