Erdei Zsolt izzasztotta a szentesi box gála versenyzőit

Bedák Zsolt és Nagy Sándor közösen készül a 23-ai gálára

 

 

Bedák Zsolt (15-1; 5 KO-TKO) és Nagy Sándor (8-0; 8 KO-TKO) nem mindennapi edzőpartnerre lelt, ugyanis Erdei Zsolt vezényelt közös tréninget a Ferobox Event kötelékébe tartozó ökölvívóknak.

 

Bedák és Nagy is szorítóba lép március 23-án, Szentesen a FEROBOX Event első gáláján. Előbbinek ez lesz a nagy visszatérése három év kihagyás után, utóbbi pedig a betöltetlen cirkálósúlyú Magyar-bajnoki övért küzd majd.

 

Madár egy héttel később Monte-Carlóban bokszol az orosz Gyenyisz Gracsov ellen az 1 millió dollár (221 millió Ft) összdíjazású négyes tornán, így mind a három ökölvívónak nagyon hasznos volt a közös tréningezés.

 

Bedák és Madár régi ismerősök, hiszen a csődbe ment Universum Boksz-Promotion sportolói voltak, de a kezdeti poénkodás és bemelegítés után nem volt pardon, Erdei nagyon kemény edzést vezényelt a srácoknak. A pörgős tréningen volt minden az ugrókötelezéstől kezdve a kesztyűzésig. Látszott, hogy Erdei nagyon is komolyan veszi a feladatát, egy pillanatra sem hagyta lazsálni ideiglenes partnereit.

 

 

 

 

A közel kétórás tréning végére alaposan megizzadtak a fiúk, de látszott rajtuk, feldobta őket, hogy Erdeivel készülhettek. „Nagyon jól éreztem magam, talán mondanom sem kell, hogy mekkora élmény egy világbajnokkal együtt edzeni” – mesélte Bedák.

 

„Kemény tréning volt, de pont ezért szeretek Madárral készülni, mert mindig ilyeneket tart. Ráadásul rengeteg új dolgot lehet tőle tanulni technikában és erősítésben is.”

 

A szentesi gálán látható bokszolók promo videói:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 03. 06.
 

 

.