A Chicago-ban mindenkit a RÁKÁSZ DISCO V.I.P. vendégnek érezheti magát!

Az év végén új helyszínen jelentkezik a Rákász Disco, erről kérdeztük Rákász Béla DJ-t, hogy mi az oka, hogy a 2013-as év utolsó RÁKÁSZ DISCO buliján, december 28-án, a CHICAGO PUB-ban várja este 8 – tól reggel 3-ig a bulizni vágyókat:

 

- Még a nyár elején kitalálták a szentesi barátaim, Varga János és kedves felesége Varga Kata, Széllné Nagy Edit, Prumekné Dosztál Katalin és még sokan mások, hogy rendezzünk az 1983-as nagy bulik 30 éves évfordulójának emlékére egy nagy RETRO RÁKÁSZ DISCO-t az IFI Házban! Örömmel elfogadtam a meghívást. Számomra is hatalmas meglepetésként már az első buli a régi szép időkre emlékeztetett, annyian voltak. Reggelig táncoltunk, még a ház előtt az utcán is, mert 30-35 fok meleg volt bent a nagyteremben.

Nagyon sok régi barátom megjelent, de még többen jelezték, hogy nem értek rá az nap, így az IFI Ház vezetőjének Szabó Ildikónak az ötletére nekik szerveztünk egy még nagyobb bulit a Megyeháza udvarára augusztusban! Na ott még többen voltak… De akkor sem tudott ott lenni mindenki, aki szeretett volna.

Nem győztem a Facebookon válaszolni a „mikor lesz még egy buli” kérdésekre! Így az igénynek engedve, na meg Szentesre amúgy is szívesen jövök, minden hónap második szombatját szabaddá tettem a szentesi barátaim kérésére!

A havi egy alkalommal tartott Rákász Disco bulik az IFI Házban teljes teltházzal mentek, de lassan a közönség aránya megváltozott. Egyre több volt a fiatal! Aminek én nagyon örültem! A legutóbbi MIKULÁS Bálon azonban már túlnyomórészt a mai fiatalok voltak többségben, kiszorítva a régi barátaimat a tánctérről, visszafoglalva ezzel az eredetileg is nekik épült Ifjúsági Házat!

A táncoló fiatalokat látva egyre több AVICII –féle mai sláger került elő a lemeztáskámból, amit a régi barátaim sérelmeztek. Ezért most az ő kérésükre egy igazi ÜNNEPI RÁKÁSZ DISCO-t szervezünk Szentes legszebb szórakozó helyére a sétáló utca melletti CHICAGO PUB-ba, ahol a Rákász Disco alatt lehet biliárdozni és bowlingozni is!

Behangosítjuk mind a három szintet, hogy egyformán jól hallható és látható legyen az egyedülálló műsor, amit direkt erre az alkalomra tervezek. A régi szép szentesi évek emlékére!

Sok szeretettel várok mindenkit a 2013-as év utolsó RÁKÁSZ DISCO buliján, december 28.-án, Szentesen a CHICAGO PUB-ban este 8 –tól reggel 3-ig!

 

 

Szentes, 2013. 12. 17.

 

.