A TV2 NAPLÓ stábja forgatott Szentesen

Egy nem mindennapi történetről

 

 

 

Való Gábor, a TV2 Napló riportere egy nem mindennapi történetről forgatott és a hétvégén is forgat Szentesen. Egy szentesi roma származású fiatalemberről, aki a hajnali futás és a napi 8 óra munka után elszántan edz, hogy meghódítsa a box világot. Eredményei, elszántsága alapján sok fiatal romának a példaképe lett Nagy Imre, akit csak Lütyőnek hívnak barátai. Vele és róla készít riportot Való Gábor, mely a TV2 Napló műsorában látható majd.

 

 

 

2013. november 12-én hajnali 4 órakor érkezett a stáb Szentesre, hogy a felkelés pillanatától végig kísérje egy napját Lütyőnek. Ott voltak a hajnali futásnál, majd forgattak a Hungeritben is, ahol Imre dolgozik. Közben ellátogattak a "telepre", ahol ismerősöket, barátokat és sporttársakat kérdeztek, majd Szűcs Lajos alpolgármester nyilatkozott, mint egykori tanára.

 

 

 

Délután fél háromkor már a sportcsarnokban edzett Lütyű Bertók Róberttel, aki a hétvégi gálára készíti fel az ifjú sportolót. A stáb még szombaton is visszatér, hogy a mérkőzés kulissza titkait is elénk tárja, melyre minden érdeklődőt várnak. Szurkoljunk együtt a helyszínen a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban Lütyőért és persze társaiért a Ferobox Event boxgálán, és utána nézzük a TV2 NAPLÓ műsorát!

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 11. 15.

 

.