Készül a HMG Tablók Könyve!

 

 

 

Ha Ön nem a szentesi Horváth Mihály Gimnáziumba járt, akkor kérjük ne olvassa tovább a cikket, DE HA ÖN A SZENTESI HORVÁTH MIHÁLY GIMNÁZIUMBAN TÖLTÖTTE KÖZÉPISKOLAI ÉVEIT, FELTÉTLENÜL OLVASSA EL!

Egy, a szentesi Horváth Mihály Gimnáziumot, az ott végzett osztályokat különleges módon bemutató kiadvány várható fogadtatásának felméréséhez kérik a segítséget. Az iskola megbízásából, a hasonló köteteket gondozó kiadó 2013. december közepén kívánja megjelentetni a HMG Tablók Könyvét. Ebben egészen biztosan Ön is benne lesz!

 

 

 

Az A4 méretű fotóalbumban a kezdetektől 2013-ig az intézményben végzett nappali tagozatos osztályok megtalált, megőrzött érettségi tablói lesznek láthatók, kiegészítve az osztályok és tanáraik névsorával. Egy könyv, melyben Ön is benne lesz!

A közel 300 oldalas album várható vételára 3400-3800 forint lesz. A távol lakó, s a szállításra igényt tartó egykori HMG-sek a könyvhöz postai úton is hozzáférhetnek. Az eddig megjelent 54 hasonló kiadvány –Nagykanizsától Sárospatakig, Gyulától Győrig, stb. - rendkívül nagy sikert aratott az öregdiákok körében (Bővebben: www.tablok.hu  ).

 

 

 

A kiadó hasonló várakozással tekint az Horváth Mihály Gimnázium - Tablók Könyve megjelentetése elé, de a példányszám viszonylag pontos meghatározása érdekében kíváncsi az öregdiákok véleményére is. Ezért tisztelettel arra kérjük Önt, egy válaszlevélben írja meg a tablok@tablok.hu  címre, igényt tartana-e a HMG Tablók Könyvére, illetve elfogadna-e meghívót a kötet 2013. december 13-ra, péntekre tervezett díszbemutatójára a Gimnáziumba, ahol a Tablók Könyvét csak ezen alkalomból használt alkalmi bélyegző lenyomatával adjuk át a kiadványt a díszbemutatón megvásárlóknak.

 

Ha Ön, vagy megbízottja szeretne részt venni a bemutatón, úgy kérjük, válaszában írja meg e-mail címét, ahová a meghívót küldhetik.

A felmérés pontosságát nagyban segítené, ha minél több egykori HMG-s diák értesülne a könyv tervének híréről. Ezért kérjük Önt, hogy –ha van ilyen- küldje el volt osztálytársai címlistáját az iskolának, ahol Ráfi Dénes ( rafiden10@gmail.com ) foglalkozik a kötet előkészítésével. (A tervezett kiadványról az iskola weblapján is talál további információkat.)

 

Szentes, 2013. 11. 06.

 

.