Városi Gólyavetélkedő HMG győzelemmel

 

 

 

Tizenhatodik esztendeje szervezik meg Szentesen a "gólyák" közötti versenyt a Városi Gólyavetélkedőt az Művelődési és Ifjúsági Házban. Idén az iskolai gólyaavatók után 2013. november 28-án rendezték meg a versenyt. A megmérettetésre a város középiskolái és a Terney Béla Középiskolai Kollégium tanulói azaz "gólyái" kaptak meghívást.

 

 

 

Nem kis tétje volt a versenynek, mert a legjobb csapat, akik mind a 10 feladatnál a legjobb formájukat adják, 50 ezer forintot nyer, melyet az osztálykirándulás finanszírozásra költhet.

 

 

 

A második helyezett 1 órás jégpálya használatot nyer, míg a harmadik helyezett 1 óra bowlingozást.

 

 

 

A gólyáknak a versenyben nem csak mókás feladatokat kelellett megoldaniuk, hanem a városismeretből is számot kellett adni.

 

 

 

A zenei felismerős feladatnál szentesi tekerő hangját is hallhattuk, nem is akárkinek a megszólaltatásában. Szenyéri Dániel tekerős nevét csak egy csapat tudta, így méltán vihette haza az első helyezést a HMG csapata.

 

 

 

Mókás volt a cukorlift feladat, melyről többet mesélnek a képek, mint ahogy le tudnánk írni azt.

 

 

 

A versenyben csak pár ponttal maradt le a Pollák a HMG-től így ők a második helyen végeztek (nyereményük: 1 óra jégpálya használat) és harmadik lett a Boros csapata, aki bowlingozással pihenhetik ki a verseny izgalmait. Negyedik helyen a Zsoldos csapata végzett. Ötödik lett a Bartha, és nem utolsó sorban a Terney Bála kollégium diákjai zárják az eredménylistát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 11. 29.

 

.