Bulizni indultak...

Három autót próbált elkötni egy fiatalokból álló társaság Szentesen

 

 

 

A Szentesi Rendőrkapitányság 2013. október 19-én hajnalban kezdett nyomozásba, miután három sértett bejelentette, hogy ismeretlenek feltörték az autójukat. A rendőrök a városban elhelyezett térfigyelő kamerák segítségével három fiatalt kerestek, akik a bűncselekmények elkövetésekor jellegzetes, rendszerváltás előtti vasutas egyenruhát és tányérsapkát viseltek.

 

 

 

A szentesi nyomozók az adatgyűjtés és a tanúkutatás eredményeként 2013. november 18-án elfogták és előállították B. Gábort és A-T. Gábort.

A két 20 éves fiatalember részletes beismerő vallomást tett. Elmondták, hogy egy harmadik társukkal házibuliban voltak, majd elindultak a városba. Ekkor vették fel a vasutas egyenruhát és a tányérsapkát. Út közben térköveket dobáltak a belvárosban, majd arrébb tettek egy utcán parkoló Polskit. Ekkor jutott eszükbe, hogy azzal átmehetnének Orosházára bulizni. Feltörték, próbálták beindítani, de mivel nem jártak sikerrel, még két másik autóval is megpróbálkoztak. Eredménytelenül.

 

 

 

A fiatalok ellen 3 rendbeli jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

 

 

 

Szentes, 2013. 11. 20.

 

.